Saturday, December 29, 2012

Hanya di Ukraine, Wanita Cantik Memilih Kerjaya Menjadi Tentera

Ukraine merupakan sebuah negara yang dikenali kerana memiliki wanita- wanita tercantik di dunia.

Angkatan bersenjata Ukraine mempunyai senjata rahsia yang mampu melucutkan senjata musuh tanpa mematahkan kuku sekalipun... hanya dengan menggunakan rupa paras yang cantik menawan.. askar-askara wanita ini dapat mematahkan serangan musuh dengan mudah.  

Askar-askar wanita Ukraine bukan saja cantik, malah mereka dibenarkan memakai alat solek agar sentiasa kelihatan cantik walaupun ketika berada dalam latihan perang mahupun di medan perang.
Setiap tahun pasukan tentera Ukraine mengadakan pertandingan Ratu Cantik ' Miss Trooper'.  Pemilihan peserta ratu cantik bukan saja dipilih berdasarkan rupa paras serta bentuk badan yang menarik, mereka juga perlua mahir dan cekap menggunakan alat senjata seperti pistol, senjata berat, boleh mengendalikan kereta perisai serta menguasai senjata berteknologi tinggi.Lihat foto- foto menarik...
[rocketnews24.com]

13 comments:

Cikgu Fikri said...

wah..siap boleh pakai alat solek?biar betul?huhu :)

Aril Impian said...

saya pun tentera juga....tapi mesti wanita tentera tu makeup mcm pengantinkan huhu


http://arilimpian.blogspot.com/2012/12/10-tips-luahkan-kasih-buat-isteri.html

anakrajabugis said...

bukan wanita cantek suka jadi tentera, majority rakyat dia cantek jadi apa oun cantek, tak gitu..

thomas said...

Musuh tewas sebelum perang.

mamawana said...

yg cantik lebih ramai di sana..

ASSOYFINGER67 said...

macam nie ramai nak masuk tentera haahha

TechKini.com said...

Kalau macam ni, memang rela ditangkap. Hahaha!

-> ❤ TechKini.com

wadud@duad said...

mereka (ukraine) tahu, manusia sekarang mudah kalah dengan material, perempuan? wah.. brilliant..

Putri said...

askar wanita kat malaysia pun cantik2 dan pandai make up.cuma bila kena kawad or training outdoor tu kena la natural beauty

akuanakpahang said...

Pergh.. mmg hebat :)Jom Singgah, Citra Nukilan Sekadar Perkongsian" AKU ANAK PAHANG "

Bio Sanjaya said...

thx

BioSanjaya.Com said...

wah mantap nih ceritanya

BioSanjaya.Com said...

wah mantap nih ceritanya