Thursday, June 23, 2016

Samsung Galaxy Note 6 hanya akan hadir dalam versi Edge


Laporan terbaru daripada Korea mendedahkan bahawa Samsung Galaxy Note 6 yang akan dilancarkan didalam masa beberapa bulan sahaja lagi hanya akan hadir didalam versi yang mempunyai skrin sisi yang dikenali sebagai “Edge Screen”.

The Korea Herald telah melaporkan bahawa Samsung tidak bercadang untuk mengeluarkan versi biasa Galaxy Note 6 walaupun laporan awal mengatakan terdapat dua model telefon pintar Note 6 dibangunkan.

Galaxy Note 4, Galaxy S6 dan Galaxy S7 semuanya hadir dengan satu versi Edge bersama-sama versi biasa dan Samsung juga turut melancarkan Note Edge yang sehingga kini masih belum mempunyai pengganti.

Kita tidak perlu menunggu lama untuk menyaksikan apakah perancangan Samsung bagi Galaxy Note 6 kerana telefon pintar ini dijangka akan dilancarkan pada bulan Ogos atau September tahun ini.

1 comment:

Ania said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)