Saturday, January 4, 2014

Khabarnya Putera Sultan Sambut Hari Jadi ke-31 Jemput Penyanyi Superstar Mariah Carey Dengan Bayaran USD 1.5 Juta

Penyanyi Superstar, Mariah Carey, mendapat durian runtuh tahun baru apabila menerima bayaran USD 1.5 juta untuk membuat persembahan dalam satu majlis sempena hari jadi putera Sultan Brunei di sebuah hotel 5 bintang milik kerabat Sultan di Dorchester Hotel, London.  Mariah Carey telah menyanyikan 3 buah lagut hitnya termasuk Always Be My Baby, dan Auld Lang Syne. 

Seperti disalin dari dailymil.co.uk, Putera Sultan Brunei, Putera Azim menyambut hari jadinya yang ke-31 baru- baru ini di sebuah hotel 5 bintang milik syarikat pelaburan Brunei di London. 

Penyanyi itu bersama suami dan dua anak-anak mereka, beserta dengan ahli-ahli pengiringnya, diterbangkan dari Amerika Syarikat dengan jet peribadi, disediakan bilik penginapan mewah £5,000 satu malam di hotel yang berprestij yang dimiliki oleh Agensi Pelaburan Brunei.

Putera Azim memang dikenali dari kalangan bintang super mewah, Sambutan ulang tahun ke-30 beliau pada tahun 2012 telah dihadiri oleh orang-orang ternama seperti Elizabeth Jagger, Raquel Welch dan Pamela Anderson. [dailymil.co.uk]

Hmm... USD1.5 juta x RM 3.00= RM4.5 juta banyak tu... 

3 comments:

zana fahmi said...

Assalammualaikum, duit dah terlebih2 tu sampai sanggup bayar artis luar negara berjuta2. Kalau labur kat negara yang perlukan bantuan, kan bagus? Tapi...dah duit dia, harta dia..

rakyat biasa said...

pembaziran

Anonymous said...

biasalah ragam orang besar....dulu kita pun jemput gangnam style.... standed la turr