Thursday, December 15, 2011

Peragawati Pakaian Dalam Si cantik Manis Ini Lelaki... Kenapa, Tak Percaya ke?

London:Sekilas pandang model iklan pakaian dalam seperti foto di atas ini nampak sempurna seperti seorang gadis cantik  manis semasa sesi memperaga pakaian dalam wanita (breast holder). Sebenarnya model ini  jika dilihat lebih dekat, ialah seorang lelaki tulen.

Syarikat pemasaran  yang cerdik Departemen Store Hema memutuskan menggunakan model lelaki berusia 20 tahun Andrej Pejic untuk mempamerkan produk mereka 'mega Push-up Bra' yang terbukti dapat menaikkan dada yang rata. Mereka merekrut model lelaki untuk membuktikan kepada pelanggan mereka bahawa mega Push-up Bra dapat membuat payudara pemakainya terangkat dengan ekstra dua ukuran cup.

 Andrej yang dibesarkan di Australia terkenal kerana sering tampil di catwalk dan menjadi model gaun-gaun pereka fesyen terkenal seperti Jean Paul Gaultier.
Strategi pemasaran syarikat ini ternyata amat berkesan apabila bra terbaru ini menyebabkan kegemparan di Belanda dan menjadi trending di Twitter beberapa jam setelah iklan ini disiarkan. [The Sun]

13 comments:

UngguCyber said...

huh memang sebiji cam wanita.. susah nak cam model ni lelaki. thanks for sharing.

Seri Bahasa said...

kalau tengok betul2 mcm mak nyah...

IeDa said...

nmpk muka die keras skit.

Ahmad Syuxer said...

bahu dia agak lebar..sekali pandang memang world class punya model

thomas said...

Hai!Dah makin payah nak bezakan.

zati embong said...

ni bkn sekali,berkali2 tgk pn cm pmpuan gk.huhu

khairul said...

dasyat dia punya transformed

♥ ieRa ♥ said...

tak syak langsung lelaki..hebat transformation diorang...

http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/

uncle hyree said...

suka tengok muka pompuan cam ganas..tapi bila dah kata lelaki tu ...mmg terhentu nafsu seketika hahahah ... tapi mmg menjadi..dah taktik pengiklanan yg bagus.

Kazman & Sue said...

lelaki yee... maknanya kalau lelaki tenung lama mana pun tak dosa la yee... sama aurat...

gnesop.com said...

alamak... x macam laki langsung dah.. heheh
boleh tersilap kalau sumer pon++n cam nih.. heheh

ajun said...

kirain benar asli wanita, ternyata cowok sebelumnya.. haduh.. tapi cakep juga, salut..

zul said...

sebijik macam pempuan tulen..hehe.