Wednesday, November 9, 2011

Isteri Potong Buah Zakar Suami Curang

Hmm...isteri mana yang tidak marah kalau mengetahui suami yang dicintai menduakannya. Kes mengerikan ini berlaku di Autralia.
Seorang isteri tidak dapat menahan rasa marah terhadap sikap suaminya yang curang lalu bertindak cuba memotong buah zakar suaminya.
Mangsa yang berusia 35 tahun dikatakan mengalami beberapa kesan tikaman pada buah zakarnya.
Beliau telah dimasukkan ke Hospital Tennant Creek di Wilayah Utara kemudian Australia Royal Flying Doctor Service menerbangkan lelaki itu ke Hospital Alice Springs untuk rawatan lanjut. Lelaki malang tersebut berada dalam keadaan stabil. [thesun]

Kepada insan-insan lelaki yang sudah bergelar suami kepada wanita serta ayah kepada anak-anak yang comel, ingatlah orang tersayang disekeliling anda. Jangan lakukan perangai buruk yang sangat dibenci oleh kaum wanita. Untuk para isteri pula jangan bertindak melulu mengikut perasaan sehingga membahayakan diri orang lain dan diri sendiri. Mari kita berbincang untuk mencari jalan penyelesaian. Jangan gaduh-gaduh...

12 comments:

sayang istri said...

adoi mak sakit tu.. kok iye pun jgn la potong tang situ..nnti awak juga yg menyesal ish ish

thomas said...

Bahaya betul zaman sekarang n.

Pia said...

"ish2...mmg dasyat betul lah...sian laki tu kan..tak pasal2.."

NURUL ASHIKIN said...

muhahahhaha~ no komen

ctk said...

gilew tull.itu la maen2 lagi..adOi

KiNa said...

berkhatan wktu tua,...hahaha

Aplikasi Windows said...

wow... ngeri aja tuh... nice post sob... :)

Adylia Qarissa said...

bila kemarahan menguasai diri...syaitan gelak sambil tepuk tangan

Rozita said...

bukan lelaki je malang, tapi dua2 pun malang tu... hehe..

aku budak klang said...

takutttt.....

Anonymous said...

kalau dah kene potong benda alah tu blh guna lagi ke ha ha... baik potong kaki jgn potong situ... sori tuan tanah gurau je he he

FarHANa aZwA said...

nyesal bini dye pasnihh haha