Saturday, June 18, 2011

Jangan Buat Macam Ni...Pelajar Berlari Bogel Meraikan Tamat Pengajian

Beberapa keping foto graduan  berlari bogel  meraikan berakhirnya pengajian mereka di universiti telah menyebabkan 'buzz' di Internet, rednet.cn.  Lima orang graduan dari 'Orient Science & Technology College of Hunan Agriculture University' (OSTCHAU) berlari bogel di kampus sebelum meninggalkan universiti.
Beberapa laman web utama di China yang menyiarkan foto tersebut seperti Renren, Douban, dan Sina Weibo (Cina Twitter) telah menerima beribu-ribu kunjungan daripada orang ramai. Ada yang terkejut manakala yang lain memuji keberanian berlari bogel di khalayak ramai.

Seorang profesor OSTCHAU mengakui bahawa mereka ialah pelajar graduan 2011 universiti berkenaan , tetapi beliau enggan membuat sebarang komen dengan berkata ini adalah "hal peribadi".
Liu, salah seorang graduan berkata "Kami berlari bogel untuk meraikan kejayaan menamatkan pengajian kami, dan juga untuk membuat sesuatu  kenangan yang tidak mungkin dilupakan seumur hidup kami, jangan panik." [Dunia sudah teramat tua, penghuninya sudah banyak yang gila..gila harta, gila nyawa, gila akhlak, gila fitnah, gila kuasa...]

18 comments:

Freaky said...

haha tak sanggup nak buat macam tu walaupun dah tamat belajar

Miscellaneous Smiles said...

astafirallahhalazim..=.="

muz said...

akal dah kat na manusia ne....

Nancy Poh said...

Manusia kembali ke zaman batu...adoi!!

Miecyber said...

Kalau perangai macam ni, elok repeat semula pengajian sebab sabjek Moral failed.

Fasa Gerhana Bulan

aku_azreen said...

gilo apo?

zarulfarhana said...

nasib bkn kt ngara kita

syrupmasin said...

wuahaha..gile kot :D

Hayati Hamzah said...

bongok :)) berebut-rebut org amik dia kerja nnt . haha

Ringgo said...

habaq graduan tamat blajaq tapi akai macam dak blom masuk tadika lagi ..

thomas said...

memang dah gila.

Syai'Ezal Ryzal said...

hahahah Terbaik....

wadud@duad said...

giler.. betol la bro..
dunia ni dah tua..
aku sokong...

cikida said...

dasat2...smpi cam 2 sekali..adehh

Nur Hawa Mohd Zin said...

nampak sangat apa yang dipelajarinya tak masuk dalam otak dan jiwa..heheh

www.myobw.com said...

adeh... x semengah ajerr perangai mereka nie... 'xde pikiran rasional langsung!' otak sexuality dalam pikiran... ngek punya olang!

Admin said...

thanks to share

uncle hyree said...

ada ker student malaysia berani nak buat macam ni? sila kasitau uncle..nak sipa sedia kamera hahahahha