Friday, December 17, 2010

Bra Magnetik Inovatif Impian Wanita

London:  Pemakaian bra adalah rutin setiap hari bagi  kaum wanita  yang sering menghadapi masalah mengenakan pencangkuk bra di bahagian belakang . Kini, masalah untuk mengikat dan melepas bra yang menggunakan kancing cangkuk dan mata boleh di atasi untuk selamanya. Bra yang inovatif dan praktis kini telah direka dengan begitu rupa oleh Parisian Laetitia Schlumberger untuk menggantikan bra yang lama.  Pengancing atau cangkuk diganti dengan

Burger dan Stik [Steak] Ikan Yu Untuk Stamina?

Bandung: Bagi penggemar burger atau stik, ada menu yang mesti dicuba. ..burger ikan yu!  Aroma burger dan  stik ini pastinya membuka selera. Untuk mendapatkan burger ikan yu anda perlu pergi ke Bandung, Indonesia ya pak he he.
Menu ini memang menjadi kegemaran warga tempatan dan boleh didapati di Teras Bambu Cafe di Kota Bandung, Jawa Barat kerana khasiatnya terutama untuk golongan lelaki yang sudah beristeri. Burger dan stik ini menggunakan ikan yu  yang masih kecil [anak ikan yu ].  Setelah dihiris dan dicuci, daging ikan yu ini dicampur dengan bawang putih dan dilumur dengan adunan rempah-ratus selain untuk menghilangkan bau hanyir, tentu saja agar rasanya bertambah lazat.  Kemudian daging dibakar atau digoreng.