Friday, December 17, 2010

Bra Magnetik Inovatif Impian Wanita

London:  Pemakaian bra adalah rutin setiap hari bagi  kaum wanita  yang sering menghadapi masalah mengenakan pencangkuk bra di bahagian belakang . Kini, masalah untuk mengikat dan melepas bra yang menggunakan kancing cangkuk dan mata boleh di atasi untuk selamanya. Bra yang inovatif dan praktis kini telah direka dengan begitu rupa oleh Parisian Laetitia Schlumberger untuk menggantikan bra yang lama.  Pengancing atau cangkuk diganti dengan kepingan nipis magnet yang tidak kelihatan. Pengancing magnet bra telah direka bentuk di bahagian depan bra supaya  terbuka dan terpasang dengan mudah.  Bra ini dilengkapi dengan sepasang pemadanan 'clip-on, klip-off' seluar dalam  yang mengandungi jalur magnetik di sisi.

Helen Attwood, ketua  pengarah pemasaran Selfridges mengatakan, "Mengait bra dari belakang mungkin hal yang sangat menyusahkan. Bra magnetik ini merupakan inovasi terbesar tahun ini."
Namun, inovasi pakaian dalam bra megnetik ini tidaklah murah. Untuk satu set bra dan seluar dalamnya dijual pada  harga 165 poundsterling atau [RM 810.00]  Bra magnetik ini tersedia dalam pilihan warna biru tua dan renda hitam.

16 comments:

Pistachio said...

idaman wanita! tp perlu ke beli mahal2 semata2 sehelai bra?

eerrkk!

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

Tk yah pakai lagi senang..heheh..jimat duit...900 hengget....???? gaji sbulan pun tk lepas...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

mak aaaaiiii..... MALAHLNYE!! baik pakai bra AVON JERK!!

Faizal-Aviate said...

bra tu tak senang tercabut ke hehehe

Yan said...

Mak aiii... 'murah' sangat tu..

anDi said...

dah hari2 dok bukak pakai cangkuk, susah sgt ke dibandingkan dengan 900 sehelai? haha. xtak inovatif begini ;)

misza said...

mahal noo...sesuai utk selebriti je ni...

Ain Zulaikha said...

mak aihhh tak mampuuuu T_T

MiZi said...

ffuiiiyyooooooo...!!

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/aktiviti-tengah-lonely.html

Jejaka Terhangat said...

aduii..malu sebentar aku masuk kat entri ni..

Jejaka Terhangat: Sebenarnya, Tak Mudah Menjadi Blogger..

misyamissyou said...

ek? magnetik?boleh tertanggal kot..biar susah asal selamat..haha

Si Roti Kacang said...

nak up traffic la ni..entri2 y menarik perhatian.hehe

ummiarissa said...

kalau magnet rosak camne?? ha tak pasal2 terlondeh bra tu..mahal lak tu..

Nuff4u said...

aku saka buka ..kancing je. dan ...huhu...

Nieza Micha said...

hoh...? O_O"
ape jadah bra mahal2... erghh...

AIMAN said...

menarik oh! :)