Sunday, October 31, 2010

Crazy... Lady Gaga Meat Dress At 2010 MTV Video Music Awards

At the 2010 MTV VMAs, Gaga steals the show with her craziest - and least hygienic - outfit yet: A meat dress,
New York: Penyanyi rock terkenal, Lady Gaga sempat membuat kejutan kepada dunia hiburan antarabangsa ketika dia berada di atas pentas Anugerah Video Muzik MTV 2010 dengan  mengenakan fesyen pakaian yang diperbuat daripada daging haiwan mentah. Keunikan busana ini adalah  inspirasi pemilik Old Homestead Steakhouse di New York, Amerika Syarikat. Baru-baru ini, ia menawarkan peminat Gaga untuk menempah  gaun daging seperti yang dikenakan Gaga.
Toko itu membuat gaun daripada daging bahagian tulang rusuk dan mata. Harga yang ditawarkan untuk gaun daging itu adalah US$100.000. Gaun itu juga dilengkapi aksesoris daging, seperti tas dari desainer yang berisi filet mignon, sos cokelat, burger kobe, dan permen jagung.
Lady Gaga may have found her most shocking ensemble to date - a raw meat bikini.

12 comments:

EzzEddin said...

macam2 fesyen alaf baru nie..
xmasuk akal ler huhuu

N U R U L said...

fuyoh. hebat. takde lagi baju camnih kat malaysia. tapi pelik bebenau lah. hish!

Sun@ hUsNa said...

ya Allah!
dashyatnye..
daging pun leh wat baju....

efy.efy.efy. said...

mesti busuk lady gaga ..
HAHA

Cikmin said...

ishhh..terasa geli pulak...tak boleh pakai lama lah baju ni kan..mesti ada ulat renge... bluwekkk.. :P

kakngah said...

hanyir!

SyUhAdA said...

ish..
mcm2!

eiela said...

lady gaga nih memang pelik, lain dari yang lain. daripada buat baju daging tuh, baik makan, kenyang perut.


Latest entry"Tips penggunaan handphone pada waktu kecemasan"

ijoks2009 said...

makin maju dunia,makin mundur pula akhlak manusia.
Ni bukan pakaian orang zaman moden,Ni pakaian org zaman batu.

Ummi Dania Yasmine said...

agak2 nak buat steak, ambik je kat baju tu sikit. Pelik la Gaga ni...

MyraLove =) said...

geli pun ade gak...errr

Cma Shiema said...

cma x suke ngan lady gagap nie...:(