Sunday, September 26, 2010

Remaja India Mengeluarkan Air Mata Berdarah

Hampir tiga tahun sepasukan doktor pakar mencari punca bagaimana seorang remaja perempuan, Twinkle Dwivedi, 14 tinggal di Utara India, mengalirkan air mata darah bukan saja melalui kelopak matanya, malah melalui kaki dan kulit kepala tetapi masih gagal mengesan puncanya.

Twinkle Dwivedi mengalami masalah ini  krtika berusia 11 tahun. Berita tentang penyakit ganjil Twinkle telah tersebar melalui media cetak dan elektronik, ramai tidak percaya dan menuduhnya penipu. Namun setelah sepasukan doktor pakar yang diketuai oleh Dr George Buchman membuat pemeriksaan dan rawatan terhadap penyakit misteri Twinkle, akhirnya orang ramai mula mempercayainya.
Baru-baru ini sepasukan pakar perubatan bersama George Buchman terbang ke Utara India untuk membuat kajian dan penyelidikan tentang penyakit misteri Twinkle dan mengesahkan bahawa remaja ini sedang menderita daripada masalah kondusi yang belum pernah mereka alami sebelum ini

Twinkle menghidap kondusi air mata berdarah ini ketika berusia 11 tahun . Sungguhpun darah yang keluar melalui mata dan anggota badan lain tidak menyakitkan, namun dia berasa amat takut dan bersendirian kerana rakan-rakannya juga takut untuk mendekatinya melihatkan darah yang keluar membasahi pakaiannya.
[odditycentral]

19 comments:

dayangredzuan said...

kesiannye die...
kalau saye jdi die pun takut..mana taknye tetibe je muke penuh darah

ferra said...

uish seyez seram beb!

zuar said...

yarkkkk!!!!!takutnye..mcm mn bleh jd cmtu

http://zuarxpdc.blogspot.com/2009/12/18-teknik-mudah-promosi-blog.html

ashrafi said...

Salam..

Dia semakin dewasa, bayangkan tekanan yang dia hadapi.

g0m0k9enDek said...

agak seram lah jugak ngan diri sendri bila sensorang! hahaha

gdoupt_monster71 said...

wah ni betol2 air mate darah ni...kalau org tua dia kate sampai kuar air mate darah pon ko xkan dpt...pas ni naye la sal mmg benar2 kuar darah

nuriz said...

ni le org panggil air mata darah ye huhu

shark said...

uish
apa ler agaknyer dia rasa ek
kurang darah ler camtu

Nine said...

tanda2 kecil kimat nih rasanya..banyak perkara ganjil berlaku :)

Hashim said...

Saluran air mata dia mudagh terluka.

Akhirnya rahsia Saiful terbongkar....teruja ingin tahu sila klik kat sini

Books Online said...

peliknya!! Dalam cerita "House" tu dh banyak kes pelik, tapi ini realiti yg sangat ajaib..

Biela Sapine said...

uhh, baru tahuu

.azie. said...

sian nye die...first time dgr berita cm ni...

Jericho said...

Susahnya kalau ada masalah macam ni.. Nak tengok filem sedih nanti keluar pula air mata darah.

misyamissyou said...

ishh..ni yg takot nak nangis ni...huhuu

yebbit + . + said...

takotnye. siaan dy

Sasa Al-Sharif said...

tk boleh pakai baju kaler cerah. nti berpeluh berlumuran darah. brutal weh :)

MyNameisNurul said...

wohoo...what if dia brtmbah stress dan menangis lg dan darah lg yg kluar.msti super duper stress..siannnnyee..

suzie rahman said...

wah tkutnya..sian dier.hurm