Thursday, August 26, 2010

Pengomen Misteri: Komentar Berbaur Perkauman, Hina Melayu & Islam

Berikut orang muo paparkan komentar seorang pengunjung blog orangmuo.com berhubung dengan posting bertajuk Hati-hati! Fabrik Bulu Babi Biri . Anda baca dan menilainya dengan tenang. Sabar!
Nama samaran pengomen : Boleh

F***k Muslims and all malay pig in Malaysia.
I feel ashamed to call myself a Malaysian nowadays because you malay pig are making us losing our pride day by day by corrupting the once dignified image of this country, you know Malaysia is now a laughing stock among the non-Muslim countries in the world!
People despise this country still protecting the lame lot and not doing anything to improve the deteriorating situation, still practising double standards among its own people, still expelling the non-malay genius to other countries, still depriving the rights and benefits of other races to its own race, still criticize and blame the Chinese for their minority poverty.
Hey, what is wrong with you malay pig? Haven't you fed yourself enough with the loots yet? Still want more? What a worthless thieves bunch!
You malay pig are worse than a maggot. We need a leader not a faggot to rule this country. Get lost you freak!
For all the bad things you stupid melayu babi say about the Chinese, when you are in trouble and big shit, what do you do?

You come crawling back on your knees to the Chinaman to help you, because you can't trust all your malay pig who are sodomy rapists, incest culprits, drug addicts.

Without the Chinese, you malay pig will still live on trees, swinging from tree to tree like monkeys, or forages on the ground by your 4 legs to eat all the shit.

You malay pig are a truly ungrateful lot - the minute all the Chinese leave Bolehland - you malay pig will collapse into the sea and die - that is your destiny!

I think the problem of malay pig race is their culture - it is in born in their gene - nowhere in the world that you will see affirmative action is focusing on the majority because it is always the minority that need the protection.

Worst, the minority in Malaysia has been systematically marginalized just to suppress them of their growth.

Let the malay pig make Malaysia the most corrupted place to live in and see what happened in 2020? I guess malay pig will go back to Indonesia as Malaysia don't belong to them, they are also immigrants from Sumatra, Sulawesi, Jawa, etc.

Please get it into your pea-sized otak udang plastered with layers and layers of tahi babi encased in your kepala kayu that Malaysia belong to the Orang Asli who are the true bumis of the country.

Niffy pellmell malay pig are in fact pendatang haram who swam across the Melaka Strait illegally from Sumatra. They should be caught, given severe caning and deported back to their pig sties in Sumatra.

19 comments:

MuJE said...
This comment has been removed by the author.
amira said...

my..my just what the heck that guy.. insanity about racism just invaded him I think... no sensitivity at all!! dang!!!

farysa said...

errr
rse nk maki hamun pn ade
nsib baik bln puase
adeh

Wan Gerrard said...

ni kurang kasih sayang kot..
nak maki hamun lak dia, dia ingat dia ni sape ea..publisiti je ni^^

sop said...

nak luah perasaan.. tu..
kalau kita ikut, kita jd cam dia.. baik wat tak tahu.. dpt pahala

DgurLinReD said...

what the F**K!!.. kalau berani sgt tampil kedepan coment dalam tv3 ka!! aduan rakyat ka.. menyalak cam A*****G,,, dalam ni mcm ada pekdah!!

bebulu telinga aku!!!

Mazru Majid said...

org cam Misteri ini la yg oang duk ckp mentaliti level paling bawah sekali..

nuriz said...

annon takda teloq.pengecut.menyalak bukit sorang2.hampa pun naik tongkang jugak merempat jgn ckp melayu saja.sedar diri sikit annon pengecut.

aima said...

org ni kena bwk jumpo dgn dr ridhuan tee ni....klu x puas hati balik china la....n

Anonymous said...

sebab tu la org ckp dgn kaum yg 'satu' ni jgn TERPEDAYA. diorg ni LICIK! suka tikam blkg. Klu depan kita baik,mesti ADA MAKNA di sebaliknya.. takkan ada yg IKHLAS! Busuk hati.

diorg boleh la control bisnes sebab takde HALAL HARAM.. suma main redah jer. menipu, menindas, judi, ahlong etc.. mmg la kaya! da kaya, bg bini yg bodo bw keta besar2 tp ke tengah, lembap! mcm haram! babi pun lg laju dr diorg!

Apa lg, bg la DAP naik. lepas tu sama2 kita semua kena kick out dr tanah air yg ATUK NENEK kita perjuangkan untuk MERDEKA! Atuk nenek kita yg sanggup gadai nyawa. Diorg tu komunis! bukan pejuang pun! ngada2 nak SJKC pstu sibuk nk bantuan juga! org melayu tolong la sedar! PKR tu pula hanya kepentingan org2 tertentu (ditubuhkn pun sebab nk bela anuar je dulu kan??) apa yg ADIL nya?? jgn jd bodoh dan dipergunakan! ikut saluran yg betul.

Seri Bahasa said...

senang je...kalau mereka tak suka kat malaysia suruh mereka ni balik kat negara asal jom tengok apa jadi kat mereka di sana nanti.

Dark Half said...

sape yg mulakan api?
sape yg start bukak FB page Melayu Babi?
kenapa gurubesar sebuah skolah naik angin dan keluar isu racist?

to Mr. Boleh, don't say/write anything without using your brain. u are just wasting ur time

pelangi said...

amboi..swinging on tree to tree...macam cakap pasal orang sarawak jer...huhuhu im sarawakian..why ths people alway's tak pernah bersyukur kat mana dia orang ni berada..sedarlah kita semua ni menumpang sahaja...

Tokan said...

صلوا على النبي...تفکرساعة خير من عبادة سنة

nurulazham said...

kesian anon ni kan..
tulis x guna otak

Ampuan Awang said...

wah, Melayu dibabikan? pelik benar bunyinya. siapa yang pelihara dan siapa pula yang makan; siapa pula yang saling berpimpin lengan di atas jalan? anon tetap anon; bak luncai terjun dengan labu-labunya, mari kita jerit sama-sama "Biarkan! Silakan!

pacifist said...

salam sahabat.
mentaliti begini memang ada pd kalangan bkn melayu.mereka berasa 'susah hati' kerana kepimpinan melayu memegang tampuk pemerintahan dan menjadikan islam Islam sbg cara hidup (walaupun tidak sepenuhnya).memang dimana2 negara kaum minoriti akan berasa dianaktirikan walaupun pelbagai kebebasan diberikan.walhal di negara china sekalipun org cina yg beragama islam pun di anaktirikan.mereka yg berkokok adalah mereka yg tidak sedar diri.golongan pra merdeka (gen.1)selepas merdeka(gen.2) amat berterima kasih kerana dibenarkan menjadi warganegara( jus soli)hanya generasi ke-3 dan seterusnya tidak belajar dari sejarah dan mengenang asal usul sendiri.
-perlu diingat mereka bersikap sedemikian bkn selepas tsunami politik.malahan sebelum itu lagi.tp digembar-gemburkan kerana tidak mengakui kelemahan diri @ tidak bermuhasabah diri mengapa mereka bersikap sedemikian.lihatlah bagaimana sistem pendidikan selepas merdeka dirangka.sekolah pelbagai aliran.jika dr pra sekolah sehinggalah ke universiti berasakan kaum.bilakah bangsa malaysia akan berintegrasi?kesilapan siapa?siapa yg bagi ruang?malahan konsep 1 malaysia juga tidak akan kemana jika perkara ini tidak diperbetulkan.

ShaNaz Saadon said...

sini ada link yg mn aku rs kebanyakkan provokasi dicetuskan oleh bangsa...... last2 dia yg dpt untung..

http://www.topix.com/forum/world/malaysia/TTIOQ9HDD9G9DI5S7

~~zAnAfAhMi~~ said...

Ini la jadinya kalau bnyk makan 'BABI', neraka jahanam la tempat dia.