Friday, March 19, 2010

Darth Vader Awasi Putrajaya

 Making their presence felt: The Darth Vader balloon was one of 22 taking part in the 2nd Putrajaya Hot Air Balloon Fiesta in Malaysia yesterday

PUTRAJAYA: Usah terkejut lihat Darth Vader terapung di udara. Belon udara panas yang menyerupai karakter daripada filem Star Wars itu kelihatan garang terapung di ruang udara Putrajaya, semalam. Ia adalah antara belon yang terbang di angkasa sempena fiesta.
Sebanyak 20 belon udara panas pelbagai warna dan corak dari 10 negara menyertai fiesta yang diadakan setiap tahun ini. -- AP.

 Stunning setting: A solitary balloon flies over the Millennium Monument

6 comments:

piewahid said...

mcm2 tahap kreativiti manusia ni ya..
manusia kreatif, allah maha kreatif

Cik SHiN~JU said...

tingin nak p...
tp tgh2 bulan ni tiket RM10 tu
dh rase mcm mahal sgt...kekeke...
salah timing dorg nih...

si para para said...

banyak rahsia tersembunyi pasal darth vader ni... berawaslah.

Jijahh @ f.k said...

mmmm cantik .... jijah beruntung la sbb nampak daripada office je ... takyah bayar RM10 semata nak nengok dekat ... kalo g sana .. confirm nampak punya ...

Fia Abas said...

kalo nak naik belon panas tu boleh ke x ek? hehe mcm best jer

uncle said...

may force be wit u hahahaha,,uncle masih simpan costume darth vader..kalau uncle ke sana mesti uncle pakai punya..idola uncle tu hahahha